whatsapp
I-meli

Faitotoa Mama: Le Filifiliga Muamua o Alamanuia Eseese

O faitotoʻa mama e faʻaaogaina lautele i pisinisi masani e pei o fomaʻi, vailaʻau, meaʻai, eletise, ma vailaʻau i aso uma. Aemaise lava i falemaʻi, o faitotoʻa mama e manaʻomia. O le a la le lelei o faitotoa mama e filifili ai tagata uma? Sei o tatou talanoa e uiga i le lelei o faitotoa mama.

1. O meafaitino e faauo i le siosiomaga ma maloloina.

Muamua lava, o mea ua filifilia mo le faitotoa mama e patino i le lanu meamata lanu meamata ma le siosiomaga faauo ipu uʻamea, lea e ntoxic ma le tofo, ma o le manatu autu e le o aofia ai formaldehyde ma toluene. O faitotoʻa e faʻaogaina na mea talatala ma lanu tasi e le mafai ona toe fetaui ma manaʻoga o tagata. O le faʻapipiʻiina o meaola i luga o le paʻu uʻamea lanu ma lanu mauoa o loʻo i ai uiga o foliga matagofie, lelei le faʻafefeteina, lanu susulu, malosi maualuga, ma faigofie le gaioiga.

2. Fa'aitiitia le fa'aogaina o fafie.

E sili atu le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga le faʻaogaina o se faitotoʻa mama pe a faʻatusatusa i se faitotoʻa laupapa, aua o le lau o le faitotoʻa o le faitotoʻa mama e tumu i pepa meli poʻo alumini alumini. Ona o le fausaga faʻapitoa o le faʻapipiʻi o le meli, o loʻo i ai le faʻafefe lelei o le vevela, le faʻaogaina o le leo, le vevela o le vevela, le faʻafefeteina, ma le faʻasaoina o le vevela. O le mea lea, e masani lava ona faʻatumu faitotoa mama i pepa meli poʻo alumini alumini. O le faʻaogaina o faitotoʻa mama e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaogaina o fafie, ma faʻaitiitia le faʻaogaina o fafie e fesoasoani tele foi i le puipuiga o le siosiomaga.

3. O tulaga faʻatinoga atoa o le faitotoʻa mama e sili ona lelei.

O loʻo i ai uiga o foliga faʻalelei, faʻalelei lelei, malosi maualuga, faʻafefeteina, leai se pefu, leai se pefu, ma e faigofie ona mama. Ma e faigofie ma vave ona faʻapipiʻi. E aoga tele ona o le lautele o le faʻavaa fou o le faitotoa e mafai ona fetuutuunai ma lelei le faʻamaufaʻailogaina. 

4. O le faʻapalepale gaosiga e laʻititi lava.

O le pito i luga o le faitotoʻa mama e faia e se masini lomitusi tetele faʻatasi ma se malosi malosi e tolu-dimensional. E maua sitaili eseese. Ma o le fufusi o faitotoa taitasi e gaosia e matua tumau.

5. O le oloa e aoga.

O le faitotoʻa mama o loʻo i ai le lelei o le malosi maualuga, leai se deformation, ma matua umi. Pe a faatusatusa i faitotoa laupapa, e sili atu ona lelei, o lea e fiafia i ai tagata.

6. O le faitotoʻa mama e faigofie ona faʻapipiʻi.

A maeʻa ona gaosia le oloa, e mafai ona faʻapipiʻi ma faʻaaogaina. O le a le fai mai o le manogi o vali o le a tumau pe a maeʻa le faitotoa. A maeʻa faʻapipiʻi, e leai se faʻaleagaina ma leai se manogi o totoe, faʻatagaina tagata faʻatau e faʻaogaina ma le filemu o le mafaufau.

7. Tau lelei / fua fa'atinoga.

E ui lava o le tau o faitotoa mama e maualuga atu nai lo faitotoa laupapa masani poʻo isi ituaiga o faitotoa. Ae ui i lea, o le siosiomaga o loʻo faʻaogaina ai le faitotoʻa mama e faʻapitoa, lea e sili atu mo le lelei o le oloa ma mea faʻaoga ma mea faʻaoga.

I se tulaga lautele, talu ai o le faitotoa mama e iai le lelei o le matagofie ma le aoga, leai se filogia, puipuiga o le siosiomaga, malosi maualuga, ma le faʻafefeteina, o le a avea ma filifiliga muamua mo tagata uma. I le avea ai o se fale gaosi faitotoa mama, matou te fautuaina a matou oloa ia te oe. O matou faitotoa mama e lelei lelei ma tele ituaiga. Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou pe a e mana'omia.


Taimi meli: Sep-23-2021