whatsapp
I-meli

Ezong booth Guangzhou Expo na pa i le lauiloa, ma molimauina le malosi o ituaiga

O le China Construction and Decoration Industry's "First Platform for Champion Enterprises"-Guangzhou Construction Expo o loʻo tumutumu pea i lenei tausaga. O le vaaiga e tumu i igoa tetele ma lauiloa.

O le vaega faʻaalia o lenei faʻaaliga e 400,000 sikuea mita, ma sili atu nai lo le 2,000 kamupani na auai i le faʻaaliga. O le fua e sili mamao atu nai lo tausaga ua mavae. O pisinisi uma e tauva i luga o le tulaga e tasi, ma e tofu lava ma a latou togafiti faʻapitoa.

O le fale fa'aaliga o Guangzhou Yizhong Aluminum Co., Ltd. o lo'o i le 5.1-33, Area A o le Canton Fair Complex. O foliga vaaia o le fale fa'aaliga e tu'ufa'atasia ai laiga ma le fa'afaigofie, ae o le fa'alelei maualuga, mata'ina i le tepa muamua, ma o lo'o va'ava'ai pea, e fa'anoanoa ai le loto!

3-1

I le aso 8 o Iulai, 2018, na taunuu ai le 20th China Construction Expo (Guangzhou) e pei ona faamoemoeina i lalo o le naunautaiga o tagata lautele!

E iai fo'i se galu tele o tagata.

E lei umi ae tatala le faaaliga, ua matua tumutumu le motu o Ezong, ma ua matua vevela le vaaiga o le tumutumu o tagata.

O le a tonu lava le lauiloa, o loʻo vaʻavaʻai saʻo tagata uma i le ata ma lagona le siosiomaga i le vaaiga.

O le vaaiga o le faʻaaliga o loʻo faʻatupulaʻia, ma o le nofoaga faʻaaliga loka atamai e matua olaola!

3-2
3-3

O le fa'aaliga faufale o lenei tausaga ua avea ma tulaga mo Ezong e fa'aalia ai ana taunu'uga i tagata uma. O le agaga o le 'au a Ezong o lo'o tauivi malosi ma fa'aalia le malosi o le 'au a Ezong i le fa'aalia o tagata fa'atau. O le a matou tuʻufaʻatasia lima ma le tele o fofo fou o oloa, e aofia ai le aofia ai o oloa e pei o le "Swing Door", "Clean Door", "Medical Airtight Door", "Air Ceiling", "Medical Bed Head Unit", "Purification Series" Brand malosi.

3-1
3-4

O le Guangzhou Construction Expo o se mea taua tele i le alamanuia mo le tele o tausaga. Toeitiiti lava o igoa tetele uma o le a auai, e le gata mo le faʻalauiloaina o tupe teufaafaigaluega ma faʻalauteleina le maketi, ae faʻapea foʻi mo le faʻaalia o faʻailoga ma faʻasalalau o latou lava lagona o le auai i le alamanuia.

O le faʻaaliga e vevela, o le auro moni e le fefe i le afi, o oloa lelei e le fefe ile asiasiga!

3-5
3-6

Taimi meli: Sep-23-2021